Fa kanócos illatgyertyák

Fa kanócos illatgyertyák

A fa kanócos illatgyertya kollekció a lakás igazi illat őre. 

100% tisztaságú szójaviaszból készül, fa kanóccal, mely égés közben ropogó hangot ad. Az intenzív, de kellemes illatok pedig csak fokozzák a gyertya nyújtotta kellemes hangulatot. Dekoratív üveg edénybe kerül, bambusz tetővel.

Érdemes a duplán tett kanócot, minden újra gyújtásnál visszavágni kicsit(4-5mm-re), a látvány esztétikusabb lesz.Ha túl nagy lánggal ég, több viasz olvad meg és kevésbé érvényesül az illat. A kanóc darabot ne hagyd a viaszban, megszínezi!

Jóval tovább ég, mint a paraffin gyertya.

Égési idő: 25 óra
Méret:6x9cm, 170ml
Illatok:forró almás pite,görögdinnye, kókusz,tavaszi orgona,kellemes fahéj,illatos rózsa,zamatos mandarin,édes narancs, lágy levendula

Ár: 5 990 Ft

ÚJDONSÁG:

Szárazvirágos szójaviasz gyerták, 3 különböző verzióban.

Mérete: 8 x 10 cm

Égési idő: 24 óra

Illatok:natúr, levendula, rózsa.

Hogyan érkezik meg hozzád a gyertya?

#1

Kapcsolatfelvétel

Írd meg az elképzelésed a lenti űrlapon, majd a lehető leghamarabb jelzem számodra, hogyan és mikorra tudom megvalósítani a kérésed.

#2

Megerősítés

Miután a részleteket átbeszéltük, írásban tudod megerősíteni a megrendelést. Amint elkészültem a gyertyával, levélben tájékoztatlak, a kész termék fotóját csatolva.

#3

Fizetés és átvétel

A gyertyát személyesen tudod átvenni a megjelölt átvételi ponton, készpénzes fizetéssel, vagy postázni is tudom neked, előre utalással vagy utánvétes fizetéssel.

Ezt mondják a gyertyáimról

Rendelés

Ha rendelni szeretnél, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. Ha nem vagy biztos az elképzeléseid kapcsán, szívesen segítek a legjobbat kihozni az ötletedből.

Inkább telefonon érdeklődnél?

+36 30 950 6938

(mobilon kattintásra hívsz)