Menu
Kép Rólam

GyertyaFantázia!

Egyedi, kézzel készített gyertyák!

A néphit szerint a gyertya lángja az élet jelképe. Különleges pillanatainkban mindig gyertyát gyújtunk. Fénye mellett ünnepeljük a születést, a karácsonyt és mécses fényével búcsúztatjuk a távozókat.

Szerintem egy gyertya nem csak a maga hétköznapi formájában ölthet alakot, hanem egészen egyedi megjelenést és színvilágot is kölcsönözhetünk neki, melynek csak a képzelet szab határt. Egy kedvenc hobbi, egy szeretett mese figura, egy űzött szakma, és még sorolhatnám mi minden adhat ihletet egy kézzel készített gyertya elkészítéséhez.

Gyermekkoromban is rajongtam a gyertyákért, igaz csak gyűjtögetés szintjén. Az élet úgy hozta felnőttként, hogy alkalmam nyílt komolyabban elmélyülni a gyertyaöntés rejtelmeiben.Az öntési, díszítési és egyéb technikákat egyedül, kísérletezésekkel és önképzéssel sajátítottam el.

Célom az egyedi, formabontó, meglepő és kicsit elgondolkodtató gyertyák készítése saját és mások örömére. Minden darab elkészítése kihívás és kellemes időtöltés számomra, az egyediségből kifolyólag.