Menu

Üzenet gyertya!Rejtsd viaszba mondanivalód!

Gyertyával üzenni?De hogyan?

Nos, pár hónapja pattant ki a fejemből az ötlet, hogy érdekesebbé  lehetne tenni a sima, szívecske gyertyát, amit oly sok alkalomra adhatunk szeretteinknek. Valentin nap, anyák napja, házassági évforduló, születésnap, névnap, karácsony és még sorolhatnám.

Saját kézzel, drótból készített szöveget, dátumot vagy számot rejtek el a gyertyában, az öntési folyamat közben. Természetesen kísérletezésekkel és kitartó munkával értem el, hogy a végén a kanóc, az üzenet és a viasz, működőképes egységet alkossanak.  A kész gyertya, a végén egy speciális díszítési technikával ,,keretet” kap. Igény esetén feliratot és díszítést is teszek rá. Még arra is ügyeltem, hogy a szöveg olvasási iránya is beállítható legyen, a meggyújtás előtt. Tehát ha azt szeretnénk, hogy az adott üzenet ne fordítva jelenjen meg, mikor kirajzolódik, akkor csak a kanóc elhelyezkedésére kell figyelni.

A szív alakú üzenet gyertya 8cm hosszú, 6cm magas és 2 cm széles. A szöveg, kb. 1 óra égési idő után kezd kirajzolódni. Tehát nem kell sokat várni, hogy meglepjük az ajándékozottat.

Nem egy hivalkodó darab és pont ezért, akit meglepünk egy ilyen egyedi, ötletes, kézzel készített ajándékkal, mikor szembesül a végeredménnyel, mindig nagy örömöt jelent neki a személyre szóló, kedves üzenet.

Üzenet Gyertya Kollázs

Üzenet Gyertya