Menu
Karácsonyfa Gyertya

Egyedi karácsonyi meglepetés

Közeledik a karácsony és sokan már azon töprengünk, hogy kinek mit is kellene venni ajándékba. Az évek múlásával ez egyre nehezebb feladat.

Mindenki valami ötletes, egyedi, személyre szóló és akár kézzel készített ajándékot keres hozzátartózóinak, barátainak vagy kollégáinak.Olyat amit eddig még nem kapott vagy talán nem is látott, akit megajándékoznánk a szeretet ünnepén.

Az általam készített gyertyákkal ezt a fejtörést most megoldhatod!Számos egyéni ötlet alapján született már gyertya a kezeim közt, mint például egy kedvenc hobbi, egy szeretett mesefigura vagy egy foglalkozás. Ha valami igazán egyedi ajándékot keresel és van ötleted, hogy milyen gyertya illene a legjobban a kiválasztott személyhez, akkor egy kézzel készített gyertya a legkreatívabb megoldás, hogy meglepd!Maradandó ajándék, melynek hosszú ideig örülhet, aki kapja.

Ha nincs ötleted az sem gond. Elkészült munkáim is adhatnak tippet vagy ha megkeresel, szívesen segítek a legmegfelelőbb darab kiválasztásában.

Ha saját célra vásárolnál gyertyát, az ünnepi hangulat megteremtése végett, akkor is jó helyen jársz.Kimondottan karácsonyi gyertyáim is készülnek folyamatosan, mint például hóember, karácsonyfa és még sok más szépség.

Engedd szabadjára fantáziád és okozz örömet kézzel készített, egyedi gyertyával!